" Alleen wie zich op weg begeeft, doet ervaring op "

Ervaringen

ervaringen met klaver kind en co“Marjon heeft op onze school enkele kinderen begeleid met behulp van de methode ‘Kids Skills’. Haar positieve, gerichte en doortastende aanpak heeft bijgedragen aan het welbevinden van deze kinderen. Het afstemmen met school en met ouders om te komen tot een gezamenlijke aanpak, passend bij het kind, heb ik als erg plezierig ervaren!”

Joke van der Voort-Peters, intern begeleider basisschool de Piramide, Deurne

“Het werd op een leuke manier gegeven. Het heeft me ook echt geholpen en ik gebruik dingen die ik geleerd heb nu nog weleens.“

Ilse

“Dankzij Marjon heeft Ilse minder faalangst, is ze sociaal wat handiger geworden en kan ze makkelijker over haar gevoelens praten.
Ze heeft meer zelfvertrouwen gekregen en durft voor zichzelf op te komen. We denken nog vaak met veel plezier terug aan haar fantastische hulp.”

Moeder van Ilse

“Marjon is erg geduldig en begripvol. Ze zorgde voor een veilige omgeving waar ik genoeg ruimte zag om mezelf te kunnen ontwikkelen en waar ik mijn problemen durfde neer te leggen en hieraan te kunnen werken. Nadat de therapie was gestopt, heb ik nog veel aan tips gehad zodat ik door kon blijven groeien en ontwikkelen. Ik heb erg veel aan haar begeleiding gehad.”

Olaf

“De therapie bij Marjon heb ik als fijn ervaren en het heeft me geholpen zodat ik beter voor mezelf op kon komen en het heeft mij geholpen met mijn concentratieproblemen. Ik vond de methode ook fijn om mee te werken en Marjon kon me hierin goed helpen en gaf me goede raad op een speelse manier, waar ik wat mee kon.”

Stan

“Door de therapie bij Marjon zag ik dat mijn kinderen zich goed aan het ontwikkelen waren. Ze vonden het ook fijn om Marjon weer te zien en samen aan de methode te werken. Ze voelden zich veilig en vertrouwd bij haar. Ik zou het zeker andere kinderen niet willen onthouden, de mijne hebben zoveel van haar geleerd!!”

Moeder van Olaf en Stan

"We waren de weg een beetje kwijt en Marjon heeft geholpen alles weer in perspectief te zien en ons handvaten te bieden waardoor het weer allemaal soepel verloopt met onze 2 jongens."

Erik en Angela